fbpx

Lichte Yoga

Donderdagochtend van 9.00–10.00 uur
in de St. Jacobsstraat 8 te Vlissingen. 

Diana van der gaast

Lichte Yoga

Lichte Yoga is een vorm van Hatha Yoga waarbij de nadruk ligt op je eigen bewegingsruimte te verkennen tijdens beweging, niet over je grenzen gaan en leren hoe je met aandacht je lichaam optimaal kunt strekken. Je laat je lichaam zelf de beste manier vinden om een yogahouding aan te passen aan jouw mogelijkheden, waarbij je eventuele beperkingen van je lichaam mindful leert te aanvaarden en er in te ontspannen. Een balans zoeken tussen doen en niet-doen…..Er is veel aandacht voor verschillende ontspanningstechnieken en mindfulness meditatie. Alle oefeningen zijn eenvodug en voor eenieder geschikt. Deze les is geschikt voor diegenen die de Hatha Yoga iets te zwaar vinden.

Ook wordt er regelmatig gebruik gemaakt van het hulpmiddel de BackMitra (een soort strip waar je met de bovenrug op ligt), wat ervoor zorgt dat spanning kan worden losgelaten in rug, nek en schouders.

Je kunt gebruik maken van de ondersteuning van een stoel of kussens om makkelijker in een houding te kunnen zijn. Het is mogelijk om, i.p.v in kleermakerszit, de begin-meditatie zittend op een stoel te doen. Deze les is daardoor ook geschikt voor deelnemers die enigszins slecht ter been zijn.

Lichte Yoga praktisch

Wekelijkse lessen

Donderdagochtend van 9.00–10.00 uur
St. Jacobsstraat 8 te Vlissingen

Blok van 17 lessen kost € 178,50
Een proef les kost € 10,50

Meenemen naar de les

Handdoek voor op de mat, hoofdkussentje en deken voor de eindontspanning, en een flesje water voor na afloop.

Ook de Restorative Yoga les op maandagochtend van 10.30-12.00 uur in Vlissingen is een zachte vorm van Yoga, 17 lessen Restorative Yoga kost € 255,00 

Ontspanningsaudio ontvangen?

Vul je gegevens in en wij zenden de audio naar je toe. Plus, we gebruiken je gegevens om je yoga-inspiratie, tips, aankondigingen van workshops en informatie over de online programma’s met Restorative Yoga, te sturen.

dit veld niet invullen s.v.p.

menu