> ONLINE PROGRAMMA: VAN GESPANNEN NAAR ONTSPANNEN <
Je kunt je hier aanmelden en direct beginnen!

Nieuwsbrief

Wil je een gratis ontspanningsaudio ontvangen én als eerste op de hoogte zijn van nieuwe blogs, workshops en wetenswaardigheden op yogagebied? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Yogapraktijk Yogaflow

Blog

Van balletmeisje naar paardenmeisje

Van balletmeisje naar paardenmeisje

Daar sta ik dan; wat onwennig naast een merrie, die toch echt wel een heel stuk groter is dan ik. Met mijn hand tegen haar zachte, warme vacht. Ik voel mijn buik van de spanning samentrekken, en adem ernaartoe.

read more
Hoe ontspan je het best?

Hoe ontspan je het best?

Een heleboel prikkels
In onze moderne maatschappij zijn we veel meer onderhevig aan allerlei stressoren (prikkels die ons stress geven) dan in vroeger tijden. Vooral vrouwen hebben veel ballen in de lucht te houden.

read more
Broodnodige ontspanning

Broodnodige ontspanning

Er is veel veranderd sinds de tijd dat ik een opgroeiend kind was. Ik weet nog dat als er een ‘longdistance-call’ kwam van mijn vader, die maanden achtereen van huis was voor zijn werk, dat dan de eigenaresse van de buurtsuper snel de straat over sprintte en op het raam tikte om mijn moeder te halen om het telefoongesprek aan te nemen.

read more
Rust in je hoofd

Rust in je hoofd

Heb jij dat ook weleens, dat je hoofd tolt van de vele gedachten? Tijdens mijn yogalessen benoem ik weleens dat we wel 60.000 gedachten per dag hebben.

read more
Surfend het nieuwe jaar in

Surfend het nieuwe jaar in

De kop is eraf van 2020! Hoe was jouw begin?
Ik ben het jaar surfend begonnen (niet windsurfen, maar het échte golfsurfen). Op 1 januari stond ik voor de allereerste keer van mijn leven op een surfplank.

read more

Auteur

Diana heeft al 20 jaar ervaring in het geven van verschillende Yoga lessen.
De laatste jaren heeft zij zich gespecialiseerd in Restorative Yoga waarin meditatie de rode draad is.

Ontspanningsaudio ontvangen?

Vul je gegevens in en wij zenden de audio naar je toe. Plus, we gebruiken je gegevens om je yoga-inspiratie, tips, aankondigingen van workshops en informatie over de online programma's met Restorative Yoga, te sturen.

dit veld niet invullen s.v.p.

menu