fbpx

Diana van der Gaast

Gratis online ontspanningsweek

Ontdek hoe ook jij je dagelijks ontspannen kunt voelen en daardoor lekkerder in je vel zit.

N

Heb je moeite met ontspannen?

N

Ben je druk, druk, druk of voel je je onder druk staan?

N

Heb je energiegebrek?

N

Slaap je weleens slecht?

N

Ervaar je overgangsklachten?

N

Heb je een blessure of ben je herstellende van een ziekte?

N

Of wil je zorgen dat je in balans blijft?

Ervaar in deze online ontspanningsweek hoe Mindfulness en Restorative Yoga je de mogelijkheid geven om jezelf zorgzame aandacht te geven, te ontspannen en op te laden en werkelijk tot jezelf te komen.

Restorative Yoga

Bij Restorative (herstellende) Yoga ligt de focus op ontspanning en het op zachte wijze, m.b.v. de adem, ‘openen’ van het lichaam. Vooral de gebieden van schouders, rug, bekken en heupen worden in verschillende poses/houdingen uitgenodigd om te ontspannen. Er wordt gebruik gemaakt van ondersteunende hulpmiddelen zoals kussens en dekens, zodat je een comfortabele houding aan kunt nemen. Je rust ongeveer 20 minuten in een pose zodat je werkelijk tot rust kunt komen. Je hoeft er niet lenig voor te zijn, en ook als je nog nooit yoga hebt gedaan kun je makkelijk meedoen. Diana heeft een unieke methode ontwikkeld waarin Mindfulness wordt verweven in Restorative Yoga. Deze Yoga helpt je te herstellen van stress en stress gerelateerde klachten.

Mindfulness

Naast fysieke voordelen brengt Restorative Yoga een bewustwordingsproces op gang van de lichaam-geest connectie. Dit bevordert zelfkennis en mindfulness, wat leidt tot betere levenskeuzes en meer geluksgevoelens. Het stimuleert geduld, compassie en overgave. Terwijl we in ons soms jachtige leven maar doorgaan, biedt Restorative Yoga en Mindfulness je de mogelijkheid te vertragen, jezelf zorgzame aandacht te geven, een helder hoofd te krijgen en tot rust te komen.

 

Voor wie

– als je behoefte hebt aan rust en/of ontspanning

– als je nieuwsgierig bent naar deze methode om te ontspannen

– als je een blessure hebt, chronische pijn of burn-out

– voor vrouwen in de overgang

– om te herstellen na je zwangerschap

– als je stress gerelateerde klachten hebt zoals hoge bloeddruk, spanningshoofdpijn, rugpijn

– als je een vol, leuk en druk leven hebt en graag iets vaker ontspannen zou willen zijn

Herken jij jezelf hierin? Doe dan mee met de gratis online ontspanningsweek, die zondag 1 maart 2020 van start gaat en geef jezelf op!

Het voordeel van een online programma is dat je het  kunt volgen wanneer jij wil en waar jij wil. Je kunt kijken en luisteren via je computer, tablet of smartphone.

Ja, ik doe mee met de gratis ontspanningsweek

 

dit veld niet invullen s.v.p.