fbpx

Diana van der Gaast

Deelname Gratis Ontspanningsweek

Wat fijn dat je je hebt aangemeld voor de Ontspanningsweek. We gaan zondag 28 maart van start; de perfecte dag om ontspannen door te gaan brengen. Je hoeft er niet voor thuis te blijven, want je ontvangt de audio’s en video’s van de ontspanningsoefeningen in je mailbox en je kunt ze doen op het moment dat het jou uitkomt.
Tijdens deze week ga je je richten op ontspanning door middel van Restorative Yoga en mindfulness, een prachtige combinatie waarvan ik een eigen methode heb ontwikkeld die je helpt om je rust te vinden.

Bij Restorative (herstellende) Yoga ligt de focus op ontspanning en het op zachte wijze, m.b.v. de adem, ‘openen’ van het lichaam. Vooral de gebieden van schouders, rug, bekken en heupen worden in verschillende poses uitgenodigd om te ontspannen. Er wordt gebruik gemaakt van ondersteunende hulpmiddelen zoals kussens en dekens, zodat je een comfortabele houding aan kunt nemen. Je rust ongeveer 15 minuten in een pose zodat je werkelijk tot rust kunt komen.
Naast fysieke voordelen brengt Restorative Yoga een bewustwordingsproces op gang van de lichaam-geest connectie. Dit bevordert zelfkennis en mindfulness, wat leidt tot betere levenskeuzes en meer geluksgevoelens. Het stimuleert geduld, compassie en overgave.
Terwijl we in ons soms jachtige leven maar doorgaan, biedt Restorative Yoga je de mogelijkheid te vertragen, jezelf zorgzame aandacht te geven en werkelijk tot jezelf te komen.
In de Ontspanningsweek ga ik je begeleiden middels een video van een Restorative Yoga pose.

Mindfulness is aandacht hebben voor het huidige moment, zonder oordeel. Mindfulness wordt in het westen steeds bekender, voornamelijk om zijn goede resultaten voor wat betreft stressreductie. Mindfulness is niets nieuws, alleen de naam is nieuw. Mindfulness is eigenlijk hetzelfde als meditatie, maar dan in een westers jasje gestoken.
Een audio met een mindfulness oefening maakt deel uit van deze Ontspanningsweek.

De oefeningen in deze gratis ontspanningsweek zijn
een onderdeel van het uitgebreide online programma:
‘Van gespannen naar ontspannen’

 

Als je meedoet met de Ontspanningsweek, krijg je na afloop een aantrekkelijk aanbod van mij voor het uitgebreide programma ‘van gespannen naar ontspannen’.

Besloten Facebookgroep

Yogapraktijk Yogaflow heeft nu ook een besloten Facebookgroep waarin ik mijn kennis en ervaring over Restorative Yoga en Mindfulness deel, en waar jij je ervaringen met dit programma kunt delen en waar je vragen kunt stellen. Ik nodig je van harte uit om hierin plaats te nemen zodat we elkaar op deze plaats kunnen inspireren.

Hoe meer beoefenaars hoe beter!

Wil jij ook dat zoveel mogelijk mensen, net als jij, ontspannen (en daardoor lekker in hun vel komen te zitten) door het leven kunnen gaan? Je doet me een groot plezier als je vrienden, vriendinnen, bekenden, collega’s of je netwerk tipt over deze unieke gratis online Ontspanningsweek.
Dat kan eenvoudig door ze deze link door te sturen: https://www.yogaflow.nl/gratisontspanningsweek/
Bedenk wie je deze ervaring ook zou gunnen. Nodig je ze uit?

Alvast bedankt voor het delen.
Als je vragen hebt, stel ze gerust. Dit kan ook per mail. Vergeet niet de startdatum te noteren in je agenda en check die dag je mailbox om dag 1 van de Ontspanningsweek te ontvangen: zondag 28 maart.

Ik wens je alvast veel plezier en ontspanning toe en wellicht tot ziens in de Facebookgroep.

 

Hartelijke groet,
Diana van der Gaast

menu