De docent

Diana heeft al 20 jaar ervaring in het geven van verschillende Yoga lessen: Hatha Yoga, Lichte Yoga, yoga voor kinderen en 55+, Mindfulnessyoga, Poweryoga en Restorative Yoga.
Na de docentenopleiding tot Mindfulness Trainer te hebben gevolgd, is ze steeds meer meditatie gaan integreren in haar lessen. Sinds 2011 geeft ze regelmatig de 8-weekse Mindfulness Training, en organiseert ze een aantal keer per jaar een Yoga en meditatie Stiltedag. Ook heeft zij een aantal jaar tijdens de retraites van spiritueel leraar Erik van Zuydam  yogalessen gegeven.
De laatste jaren heeft zij zich gespecialiseerd in Restorative Yoga waarin meditatie de rode draad is.

Diana: ‘ Mei 2012 ben ik op Bali in aanraking gekomen met Restorative Yoga. Op dat moment kampte ik, door een kwetsuur aan mijn rechterarm, met een frozen shoulder. Tijdens mijn retraite op Bali heb ik aan den lijve ondervonden wat de heilzame werking van Restorative Yoga op fysiek, mentaal en emotioneel vlak is. De spanning (door de constante pijn) in mijn hele systeem verzachtte, waardoor mijn frozen shoulder in  korte tijd weer ruimte kreeg.
De Restorative Yoga liet mij niet meer los. Het jaar daarop volgde ik weer vele verdiepende lessen bij Tina Nance op Bali en daarna ben ik zelf les gaan geven. Al mijn yoga- en meditatie-ervaring komen in de Restorative Yoga samen. Sinds 3 jaar geef ik wekelijks les  in Restorative Yoga en ook regelmatig  workshops.  Om mijn passie voor Restorative Yoga nog verder te kunnen delen, heb ik de docententraining bij Veda Ela  gevolgd. Hierdoor heb ik de puntjes op de i gezet om mijn kennis door te kunnen geven aan collega’s. Zo kom ik tegemoet aan de vraag ( o.a. van collega’s van de Zeeuwse Yoga Federatie) om ook te leren lesgeven in Restorative Yoga. Mijn wens is om Restorative yoga te verspreiden, zodat steeds meer mensen de voordelen ervan kunnen ervaren.’