fbpx

Wat goed dat je jezelf deze ontspanning gunt

alle aandacht voor jezelf, jij op nummer 1

TIME OUT VAN ALLE HECTIEK, ALLE GEDOE

RUST IN JE HOOFD, ONTSPANNING IN JE LICHAAM

DAARDOOR BETER SLAPEN

Wat goed dat je jezelf deze ontspanning gunt

alle aandacht voor jezelf, jij op nummer 1

TIME OUT VAN ALLE HECTIEK, ALLE GEDOE

RUST IN JE HOOFD, ONTSPANNING IN JE LICHAAM

DAARDOOR BETER SLAPEN

Ik voel me uitgerust en helder in mijn hoofd.

Wil jij ook diepe ontspanning ervaren en lekker in je vel zitten?
Restorative Yoga is een bijzondere manier van ontspanning  die je stress-, angst- en onrustgevoelens verzacht. Deze gevoelens kunnen zich uiten in te voelen spierspanningen op verschillende plekken in je lichaam. Met Restorative Yoga kun je komen tot vertraging en verzachting en het loslaten van spierspanning, zodat je je uitgerust en helder voelt.

De lessen zijn op lokatie in Vlissingen en Middelburg en ook online via Zoom.

Je kunt vanaf 8 november een les uitproberen met maar liefst 50 % korting.

Of je je nu aanmeldt voor een les in de zaal of een live online les via Zoom, in beide gevallen ontvang je de opname van de door jou gevolgde les, zodat je die nog een hele week kunt herhalen.

Na jouw gevolgde les bestaat de mogelijkheid om wekelijks mee te doen, zodat je de ontspanning helemaal kunt integreren in je dagelijks leven.

Maandagochtend kun je zowel in de zaal in Vlissingen – St Jacobsstr 8- als live online via een beveiligde Zoom verbinding meedoen van 10.30-12.00 uur.
Na aanmelding ontvang je via mail de Zoom inlog-link.

Dinsdagochtend bestaat alleen de mogelijkheid om in de zaal van ’t Pand aan de Kerksteeg 5 te Middelburg mee te doen, ook van 10.30-12.00 uur.

Diepe ontspanning werkt herstellend

Restorative Yoga is geschikt voor eenieder die op zoek is naar rust, verzachting en ontspanning. Je lichaam krijgt zachte ondersteuning door kussens (van je bank of bed), en dekens. Je neemt echt de tijd voor jezelf om tot rust te komen. Je lichaam zal diep gaan ontspannen en na afloop voel je je uitgerust en opgeladen. Het is een werkelijke stress-ontlader.

De lessen worden gegeven door ervaren Yogadocent en Mindfulness Trainer Diana van der Gaast. Zij geeft al meer dan 20 jaar les in Yoga en meditatie. Haar Yogapraktijk Yogaflow bevindt zich in Zeeland en haar online lessen worden wereldwijd gevolgd. 

‘Zelf heb ik ervaren dat ontspanning aan de basis staat van mijn welbevinden. Ontspanning is de belangrijkste leefstijlpeiler. Ontspanning is namelijk de vruchtbare aarde waarin de zaadjes van voeding en beweging veel beter en efficienter kunnen ontkiemen. Het begint bij ontspanning!’

Diana van der Gaast Yogaflow

Na anmelding ontvang je van mij een mail met praktische informatie en de Zoomlink indien je je hebt opgegeven voor een online les.

Ik kijk er naar uit je binnenkort te verwelkomen in mijn Restorative Yoga les.

Hartelijke groet,
Diana van der Gaast

menu