fbpx

Yoga Ochtendroutine

Yoga

Ochtendroutine

Jippieee, een nieuwe dag!!!

Wil jij ook energiek, soepel en blij aan je dag beginnen?
Met een eenvoudige 20 minuten ochtendroutine van yoga en mindfulness kun je leren hoe je met een positieve instelling aan je dag begint.
Van maandag t/m zondag ontvang je dagelijks een gefilmde opname van een 20 minuten durende les. Je kunt op ieder gewenst tijdstip de les volgen.

Deze Ochtendroutine week is gratis en begint maandag 1 januari…meteen een goed begin van het nieuwe jaar!

Als je een yogamat en een kussentje hebt om op te zitten is dat fijn, maar niet noodzakelijk. Je kunt de oefeningen ook op een vloerkleed, en indien nodig op een stoel, meedoen.

In een week tijd leer je hoe je zelf een ochtendroutine op kunt bouwen.

Daarna bestaat de mogelijkheid om – met korting – een online programma aan te schaffen, zodat je dagelijks je ochtendroutine kunt bijhouden.

Ja, ik meld me aan

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Maandag t/m vrijdag ochtend online.
Na aanmelding ontvang je via mail de informatie over deze Ochtendroutine-week. Vanaf 1 januari ontvang je 7 dagen lang iedere ochtend een mail met daarin de les van die dag.

Je kunt uitslapen zolang je wilt 😉, want je kunt zelf bepalen hoe laat je in beweging wilt komen. 

Positieve mindset

De dagelijkse lessen worden gegeven door ervaren Yogadocent en Mindfulness Trainer Diana van der Gaast. Zij geeft al meer dan 20 jaar les in Yoga en meditatie. Haar Yogapraktijk Yogaflow bevindt zich in Zeeland en haar online lessen worden wereldwijd gevolgd. 

Zelf heb ik ervaren dat dagelijks, en dat hoeft echt niet een uur per dag te zijn, beoefenen van yoga en mindfulness een positieve ‘mindset’ geeft en ik zin heb in de dag. Graag zou ik dat met jou delen. Dus, leuk dat je mee gaat doen!

Diana van der Gaast Yogaflow
Ja, ik meld me aan

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.
menu